20 de juliol 2009

SOLITUD

Tots en algun moment ens hem sentit sols, amb la sensació que ningú ens enten. Però si ho pensam bé, no hi estem mai sols, sempre hi haurà algú que ens fa costat, sempre estem ocupant el primer lloc en la llista de prioritat d'alguna persona que ens estima ja siguin: pares, fills, parella, germans, amics.... i al mateix temps nosaltres també tenim una llista de prioritats, si tens fills pots ser estiguin al cap de la llista i potser en un nivell infeiror la parella i al mateix nivell potser els pares... en fi tot depen de cada un.

Si ens posam en una situació extrema: de salvar la vida, de donar suport d'alguna manera, a algú de la nostra llista , està clar que en igualdat de condicions salvariem abans als que ocupen els primers llocs.

Doncs que és la SOLITUD és quan te'n adones que malgrat estar a moltes llistes no estas en primer lloc a cap.

Com arribes en aquest estat de solitud, potser ets insociable o potser el desti ha fet que tots haguin mort abans que tu... Ja se com és sent un ancià quan la major part de la gent que coneix es va morint.

Si no tens pares, ni fills, ni parella, ni germans, que te queden? els amics, però de ben segur no estas el primer de la seva llista sobretot si tenen fills, pares...

Tothom et diu tens molts amics que t'estimem, mai ets sentiras sol. I llavors un dia
ets conscient de la teva solitud, quan veus que algun amic d'aquests que mai t'han de deixar sol, sembla que quan li has solicitat el seu suport un grapat de pics per contar-li problemes, per esplaiar-te de la teva negativitat, per demanar-li, una paraula de suport dins la teva confusió o una paraula amable dins la teva tristesa, per escoltar-te sols...

Veus que se distància, que desapareix o te diu que sempre te queixes...que els amics són per disfrutar no per donar-los mals rollos.... JO SEMPRE HAVIA PENSAT QUE UN AMIC DE VERITAT HI ERA PELS MOMENTS FELIÇOS I TAMBÈ PELS DOLENTS..!!!

Però no creus que per a les persones que estas el primer de la seva llista això NO t'haves passat, no t'abandonarien mai. Els meus pares sempre estaven per mi i jo per ells.

Es clar hi ha amics que mai t'abandonaran sempre que no haguin d'elegir entre tu i el seu fill, pare...

Que n'es de fàcil sentir-se autosuficient quan malgrat no vulguis ets el primer d'algunes llistes, rebutjant als que t'estimen, volent estar sol....perquè inconscientment saps que hi són.

Però i quan no hi ha ningú amb el que puguis confiar i comptar de forma incondicional en qualsevol situació. Quan saps que sols hi ets tu i ningú més. ETS AUTOSUFICIENT I NO TE'N QUEDA D'ALTRA PER SOBREVIURE.

Així que sols te queden els amics a qui molestar amb els teus problemes, tens un concepte d'amic diferent creus que podrà ocupar el rol dels teus familiars més estimats? DONCS NO, I A SOBRE SERÀS UN QUEJICA I UN BLANDENGUE.

I SI TE VOLS QUEIXAR EN TENS TOT EL DRET , FALTARIA MÉS. PER AIXÒ ESTAN ELS AMICS SI NO TENS FAMILIA QUE HO PUGUI SUPLIR? AH NO, TE QUEIXES A TU MATEIXA I NO MOLESTIS A NINGÚ. QUE HO ÉS DE POC SOLIDARI AQUELL QUE HO TÉ TOT I NO HO VALORA, I QUE ME DIUS DEL QUE NO TÉ EMPATIA, DEU TENIR EL COR COM UNA PEDRA.

NINGÚ ÉS AUTOSUFICIENT TOTS NECESSITAM DELS ALTRES D'UNA MANERA O D'UNA ALTRA.

El ser humà necessita comunicar-se, estimar, ser estimat i confiar. NO CAL ANAR A CERCAR SOLITUD A UN ALTRA CONTINENT, AL TERCER MON, EN LES DESGRÀCIES NATURALS I EN ELS ACCIDENTS.

SI VOLS SER SOLIDARI I AJUDAR MIRA AL TEU VOLTANT QUE HI TROBARÀS ALGU QUE TE NECESSITA MALGRAT SOLS SIGUI PERQUÈ L'ESCOLTIS SENSE DIR NI FER RES MÉS.

Abraça i dona petons sempre que puguis a tota la gent que trobis sempre cauen bé.

Una besada forta a tots els lectors.

 
Viatge cap a l'interior © 2007 Template feito por Templates para Você